Kulturcentret ramme for møde mellem venstrefolk og formand Ellemann

KOMMUNEN: Kulturcenter Vendsyssel i Sæsing har nu to gange inden for blot et år været ramme om et formandsmøde i Venstre – første gang med Lars Løkke Rasmussen og senest tirsdag 25.2 med Jakob Ellemann Jensen.

Aftenens formandsmøde var en del af Jakob Ellemann Jensens turne rundt i landet, hvor han ønsker at møde medlemmerne og høre deres mening om hvordan den danske velfærdsmodel kan forbedres, så der bliver større vækst og flere arbejdspladser.

Også den grønne omstilling kom på bordet og samlet blev alle emnerne diskuteret ved rundbordssamtaler inden grupperne afleverede deres bidrag til Jakob Ellemann Jensen.

Godt 150 medlemmer fra Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring var mødt op til denne aften, hvor de mødte en veloplagt, imødekommende og lydhør

Knud Erik Larsen fortalte om sin opvækst i et hjem præget af druk, utroskab og slagsmål

SÆSING: Netværkscafeen i kirken i Kulturcenter fik besøg af 225 gæster til foredrag og frokost 26. februar. Alle har været spændte på at opleve  Knud Erik Larsen, fortælle om sin barndom på Fredenslund tæt på Sæsing, det blev en fantastisk formiddag med gribende fortællinger.